ALERGENI
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Alergenii sunt substanțe care pot provoca reacții alergice la unele persoane, cum ar fi erupții cutanate, umflături, mâncărimi, strănut, tuse sau dificultăți de respirație. Alergiile alimentare sunt alergii cauzate de anumite alimente sau ingrediente
Există 14 tipuri de alergeni alimentari, recunoscuți la nivel mondial, care sunt responsabili de majoritatea alergiilor alimentare. Aceștia sunt:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
WHAT TO BE AWARE OF
- Cereals containing gluten and derived products (wheat, rye, barley, oats, spelled wheat, durum wheat or their hybrids)
- Crustaceans and derived products (prawns, crabs, lobsters, crayfish, etc.)
- Eggs and derived products
- Fish and fish products
- Peanuts and their products
- Soya and derived products
- Milk and milk products (including lactose)
- Celery and derived product
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
9.Fructe cu coajă lemnoasă (nuci, migdale, alune de pădure, fistic, nuci de macadamia etc.) și produse derivate
10. Muștar și produse derivate
11. Susan și produse derivate
12. Dioxid de sulf și sulfiți (în concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru)
13. Lupin și produse derivate
14. Moluște și produse derivate (scoici, sepie, caracatiță, calamar, midii, stridii etc.)